a világ karnyújtásnyira van...

Oktatás/Support

A hatékony oktatás nagyon fontos és elengedhetetlen része egy program megismerésének, kiváltképp egy komplex webáruház vagy idegenforgalmi rendszer esetében. Ezért is helyezünk kiemelt hangsúlyt partnereink gyakorlati oktatására. Az oktatás időtartama tökéletesen kielégíti a szükséges információs igényeket és teljesen az ügyfél igényeihez igazodik. Az alap oktatás ideje 3x8 óra közös időpont egyeztetés alapján. Az ezen felüli oktatási igényeket külön díjszabás fejében tudjuk vállalni.

Support, vagyis terméktámogatás szolgáltatásunk a Live Guide technikai működését biztosítja. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére amennyiben bármilyen technikai problémája merülne fel. Segítünk a telepítési eljárásokban és az új verziók alkalmazásában. Fontosnak tartjuk szerződéses ügyfeleink igényeinek nyomon követését, az esetleges hibák feltárását, kijavítását.

Telefonos és internetes ügyfélszolgálatunk a hét bármely munkanapján elérhető 9-16 óráig. Készséggel adunk információt a program működésével kapcsolatban, tanácsadást nyújtunk a hatékony használathoz és meghallgatjuk fejlesztési igényeit, melyeket lehetőség szerint beépítünk legújabb fejlesztéseinkbe. 

Természetesen egyedi fejlesztési igényeket is kielégítünk külön díjszabás ellenében.