a világ karnyújtásnyira van...

Cégünkről

Mai, rohanó világunkban egyre inkább előtérbe kerül az Internet. „Jelen lenni” a világhálón lassan már szinte követelmény.

Célkitűzésünk olyan informatikai rendszerekkel ellátni partnereinket, melyek a lehető legtöbb terhet veszik le vállukról, és segítenek maximalizálni a cég bevételeit!
Hisszük, hogy ehhez több éves tapasztalatunk, és folyamatos önképzéseink megfelelő alapot nyújtanak!

Mára világossá vált, azé a jövő, aki képes a technikai vívmányaival egyszerre csökkenteni háttér apparátusát és fokozni üzleti volumenét.
A mi válaszunk erre a kihívásra a profi informatika rendszerek világába vezet, melyek segítségével bármely vállalkozás biztosíthatja magának a jövőbe vezető technológiai hátteret.

A Mimézis Kft. 10 éves szakmai tapasztalatot mondhat magáénak a professzionális grafikus, interaktív weboldalak elkészítésének területén. Munkatársaink kb. 20 éves szakmai tapasztalattal és számtalan referenciával rendelkeznek a grafikai tervezés, az adatbázis-építés, programozás és az Internetes alkalmazások területén.

Célunk az, hogy régi és új Partnereink megelégedettséggel vegyék igénybe az  általunk nyújtott szolgáltatásokat és csapatunk mind létszámban, szervezettségben és szakmailag töretlenül fejlődjön.

Céljaink elérése érdekében rendkívül fontosnak tartjuk a folyamatos szakmai és minőségi fejlődést, partnereink igényeinek minél gyorsabb, és precízebb kielégítését.