a világ karnyújtásnyira van...

A Hungarian Travels a LiveGuide utazásszervező és TDM informatikai alkalmazását használja

A Hungarian Travels Kft. a Live Guide turisztikai szoftvert használja a TDM szervezetekkel való együttműködésre és turisztikai csomagajánlatainak piacra vitelére. A bevált és folyamatosan fejlesztett alkalmazást évek óta több TDM szervezet és utazási iroda is egyaránt használja informatikai rendszereként.


A rendszernek köszönhetően az ország desztinációiban az adatbázisba feltöltött csomagajánlati elemekből az utazásszervező központjában gördülékenyen állíthatók össze csomagajánlatok és közvetíthetők online felületek, info terminálok vagy mobil alkalmazások felé is, azaz Magyarország turisztikai kínálata egy rendszerben integrálódik és válik értékesíthetővé.

A leendő utasok részére többek között interaktív térkép, online ajánlatkérés és foglalás, utazástervező, illetve eseménynaptár teszi felhasználóbaráttá, és az egyéni motivációnak megfelelően kiválaszthatóvá és foglalhatóvá az utazást. Mindeközben az utazásszervező részéről statisztikai modul keretében lehetővé válik az egyes szolgáltatók, csomagajánlatok és desztinációk értékesítésének követése, azaz az – időszakosan akár marketingtevékenységgel is megtámogatott - teljesítményük mérhetővé válik, ami természetesen visszacsatolásra kerül a TDM szervezetek felé.

A TDM szervezetek és együttműködő partnerek országszerte az elkövetkezendő hetekben kapnak díjmentes hozzáférést az informatikai rendszerhez, amikortól is a desztinációjuk -  csomagajánlatok keretében értékesítésre kerülő - szolgáltatóit és vonzerő elemeit – közvetlen érdekeltségük megteremtését követően - felvihetik az adatbázisba. A folyamat keretében létrehozott csomagajánlatok a fogyasztói igényeknek megfelelően elsősorban online felületeken kerülnek értékesítésre. Az adatbázisból a továbbiakban a külföldi utazásszervezők is elérhetik az ajánlatokat.

 

 
 

TEXT_ADDITIONSL_IMAGES