a világ karnyújtásnyira van...

Az idei év új fejlesztései

Tartalom megjelenítése okostelefonon

Az internet és a közösségi oldalak (Facebook és társai) fontosságát ma már senki nem vitatja a turizmusban.  A fentiek alapján vajon lehet-e az okostelefon felhasználókat figyelmen kívül hagyni a turizmusban?

Az idei év újdonsága, hogy a Live Guide rendszerén belül is elérhetővé vált, hogy a rendszerben rögzített tartalmak a Live Guide adminisztrációs felületéről irányítva megjeleníthetők egy okostelefonon. A fejlesztés külön modulként is igénybe vehető azoknak is, akik nem Live Guide felhasználók.

Ha szeretnének egy saját, profi mobil alkalmazást, de nem szeretnék egy új autó árát elkölteni egy több hónapig tartó fejlesztésre, akkor kérjék árajánlatunkat!

Idegenforgalmi kártyarendszerek

Turisztikai kártya

Az idegenforgalmi kártyarendszerek esetében igen sok szemlélet (pontgyűjtő vagy kedvezménykártya) és üzleti modell létezik. Éppen ezért az informatikai szolgáltatók és kártyagyártók is igen rugalmasan kezelik az ilyen irányú igényeket.

Üzleti modell

A Live Guide több üzleti modellt is képes a rendszerén belül megvalósítani. Számunkra az a kérdés, hogy Ön, az Ön szervezete melyik üzleti modellt választja. Igény esetén szívesen segítünk a jó gyakorlatok ismertetésében.

 
 

TEXT_ADDITIONSL_IMAGES