a világ karnyújtásnyira van...

Újdonság a Live Guide kínálatában

"A Live Guide szoftver szolgáltatásait, azok színvonalát a cégcsoport információs tornyok kínálatával egészíti ki, melyeket az Utazás Kiállításon mutattak be. Az internettel ellátott készülékeket a kiállítás ideje alatt a cég saját standján, a Velencei-tó standon és a Bringaexpon is használták.

Info terminálA kül-és beltéri információs tornyokat partnercégük, az In mid Air Kft. gyártja. A turizmusban, napjainkban egyre kedveltebb információs készülékek nagymértékben megkönnyítik a desztinációkba érkező turisták tájékoztatását. A kiosk terminálokon lehetőség van az adott térség részletes idegenforgalmi tartalmainak megjelenítésére, a TDM szervezet portáljának elérésére, szállás – és eseménykeresésére vagy épp foglalására.

A saját, és tetszés szerint egyedi tervezésű készülékek bármilyen színben megrendelhetők, speciális igények esetén építészeti stílushoz igazodó kivitelezés is kérhető a cégnél. A készülékek teljes egészében csepp, por és ütésállóak, maximálisan „vandálbiztosak”, érintő képernyős változatuk pedig akár 4,-6,- és 8mm-es páncélüveggel is rendelhető. Az alap képernyőméret 19”, de készítenek extra nagy, 42”-os méretben is. A villám és szünetmentes tápegységgel felszerelt kültéri terminálok képernyőinek fényereje automatikusan igazodik a külső fényviszonyokhoz.

Minden terminál Windows alapú, saját fejlesztésű, internet nélkül is működő lokális Live Guide megjelenítő szoftverrel üzemel, melynek segítségével Live Guide adminisztrációs rendszerből generált adattartalom teljes egészében megjeleníthetővé válik az Info terminálokon is.

A számos egyedi szolgáltatáson kívül beépített audio rendszer, és webkamera segíti a hatékony kihasználtságot, hiszen fényképkészítéssel személyes e-képeslapot is küldhetünk az ország bármely pontjáról.

A készülékek alap- és kiegészítő funkciói: Internet böngésző, E-mail kliens, Chat programok, multimédiás állományok lejátszása, irodai alkalmazások, Skype telefon, igény szerint választható terminál típusok és színek, memória kártyaolvasók, USB csatlakozás, villámvédelem szünetmentes tápegységgel, beépített UMTS, és WI-FI hálózati adapter, távfelügyeleti szoftver, többnyelvű böngésző szoftver, vírus védelem, speciális biztonsági rendszer, Non-Stop üzem, új szoftververziók automatikus feltöltése interneten keresztül, folyamatos fejlesztések, központosított távoli adminisztráció, reklámok feltöltése.

Info Terminál referenciák: pl. Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület, Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület.

Idegenforgalmi webfejlesztés referenciák:
Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület (www.siofokportal.com),
Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület (www.visitvelenceito.hu),
Ukrán-Magyar Területfejlesztési Iroda (www.zakarpattyatourism.info),
Tokaj-Zemplén-Abaúj Térségi TDM Nonprofit Kft."

Turizmus Trend 2012. áprilisi szám

 

 

 

 
 

TEXT_ADDITIONSL_IMAGES